Webshop | Burner Drink

Webshop

Burner Drink
img0
img1
img2
img3

Burner Drink

Eiwitten - Proteïne

Informatie

Burner

Voor iedereen die een bewuste en gezonde levensstijl hanteert introduceert XXL Nutrition Burner! Deze suikervrije- en superfrisse sportdrank is ideaal tijdens jouw workout, maar is zó lekker dat je deze ook gewoon gedurende de dag wilt drinken. Goed nieuws: Burner bevat géén suiker of kunstmatige kleurstoffen, dus je kunt deze zorgeloos drinken wanneer jij maar wilt. Burner bevat per serving maar liefst 2000 mg L-Carnitine, 50 mg cafeïne en geen koolhydraten of vetten. Kortom: alleen maar de voordelen van een heerlijke sportdrank!

Suikervrije sports drink

Burner bevat geen suikers of kunstmatige kleurstoffen, maar door gebruik te maken van slechts een kleine hoeveelheid zoetstoffen is het ons toch gelukt een superlekkere orange-smaak te realiseren. Vul dit aan met cafeïne en L-Carnitine en je hebt een veelzijdige sports drink in handen. Burner komt in een handige 500 ml fles en is klaar voor gebruik.

Voedingswaarden

Één serving Burner (500ml) bevat, naast wat zoetstof en aroma voor de goede smaak, alleen maar natuurlijke ingrediënten. En dit met slechts 6 kcal per fles! Daarom pas je Burner moeiteloos toe in jouw gezonde en eventueel calorie-beperkende voedingspatroon. Op je calorieën letten was nog nooit zo makkelijk!

Gebruik en dosering

Burner komt in een handige 500 ml fles en is, na even goed schudden, klaar voor gebruik. Na openen gekoeld bewaren.

Burner is de opvolger van de Burner met L-Carnitine.

 

Dit product bevat statiegeld. Voor meer informatie over statiegeld en over inleverpunten bekijk deze pagina.

Waarom is er weinig informatie beschikbaar over dit product?

Helaas mogen wij door de strenge EU-wetgeving maar beperkt informatie geven over supplementen. Alleen goedgekeurde claims die in de EU database staan, mogen vermeld worden. Resultaten uit wetenschappelijke onderzoeken die niet ter goedkeuring aan de EU zijn overlegd, mogen we daarom veelal niet delen.

Zijn er specifieke vragen over dit product, neem dan gerust contact op met onze klantenservice voor een persoonlijk advies.

Waarschuwing

De aanbevolen dagelijkse inname niet overschrijden. Op een droge en koele plaats bewaren. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl. Buiten bereik van kinderen houden.

Terug
+
Sportcentrum Alblasserwaard
X
Installeer de APP op uw toestel voor meer functies
Installeer deze app op je iPhone: tik op delen en dan Toevoegen aan beginscherm
Offline